Sakralna arhitektura 17. do 19. stoljeća u Hrvatskom zagorju (Vrbovečki arhiđakonat) - Botica, Dubravka (2008)
U knjizi Krapinsko-zagorska županija - Umjetnička topografija Hrvatske obrađene su crkve i kapele iz razdoblja 17. do sredine 19. stoljeća na području Vrbovečkog arhiđakonata (župe Desinić, Klanjec, Kraljevec na Sutli, Sutlanska Poljana, Pregrada, Prišlin, Taborsko, Tuhelj, Velika Erpenja, Vinagora, Zagorska sela).
Kataloška jedinica
Projekt / tema: 101-1012654-2653
Keywords: Vrbovečki arhiđakonat - kataloške jedinice