Spomenička baština = svjedočanstvo i budućnost prošlosti : tematska enciklopedija = Monumental heritage : testimony and future of the past : tematic encyclopedia - Krstić, Branislav (B. Krstić ; Službeni glasnik ; Synopsis, 1990)
Contennts and Summary : str. 533-535