Scultura altomedievale dagli scavi di Santa Maria Maggiore a Trento : dal reperto al contesto - Beghelli, Michelle (Bologna : BraDypUS, 2013)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 379-398 i uz tekst
Keywords: rani srednji vijek; srednjovjekovna umjetnost; crkvena umjetnost; skulptura; arhitektonska plastika; reljef; kapiteli; ornamenti; pleter; kršćanski motivi