Les milliardaires de l'Adriatique Romaine - Tassaux, Francis (Bordeaux : Institut Ausonius, 2010)
Sažetak
Katalog izložbe
Bibliografija: str. 57
Keywords: Istra - arheološka nalazišta; Lorun; rimske vile; vile rustike; ljetnikovci; ladanjska arhitektura; antička arhitektura; gospodarski kompleksi; gospodarstvo; arheološke izložbe