Suburbium : il suburbio di Roma dalla crisi del sistema delle ville a Gregorio Magno - Pergola, Phillippe; Santangeli Valenzani, Riccardo; Volpe, Rita (Rome : École française de Rome, 2003)
Riassunti
Zbornik radova sa znanstvenog skupa, Rim, 2000
Bibliografija iza pojedinih radova i uz tekst
System requirements for CD-ROM: PC or Mac with web browser.
Keywords: arheološki kongresi; povijest Rima; razvoj grada Rima; rimska okolica; kasna antika; rani srednji vijek; stambena arhitektura; rimske vile; rimske ceste; Via Appia; Via Latina; Via Tiburtina; Via Labicana