Recepcija tvoriv М. Gogolja v horvats'kij literaturi - Pavlešen, Dariya (2011)
У статті говориться про рецепцію Гоголя в хорватській літературі, a саме: про переклади творів Гоголя, дослідження творчості Гоголя хорватськими науковцями, підкреслюється їх оригінальність і новизна
UKR