O valentnosti i spojivosti - Popović, Milenko, lingvist; Trostinska, Rajisa (2011)
U članku je prvi put u stručnoj literaturi odnos između leksičke i gramatičke valentnosti formuliran kao ostvarivanje neograničenoga u ograničenome.
Projekt MZOS
HRV