"Pravednost" i "spravedlivost" v rasskaze N.S.Leskova "Duračok" (ob ikoničnosti obraza) - Vidmarović, Natalija (2012)
V statje rassmatrivajutsa ponjatija pravednosti i spravedlivosti v sisteme hristianskoj aksiologii na primere tolkovanija hudožestvennogo obraza v proizvedenijah N.S.Leskova
Projekt MZOS
RUS