Ikona Božjej Materi Bogoljubskaja Moskovskaja v povesti "Kuzma Roščin" M.N.Zagoskina - Vidmarović, Natalija (Array, 2012)
V statje analiziruetsa istorija i ikonografija ikony Božjej Materi Bogoljubskoj Moskovskoj i ee specifičeskaja funkcija v tekste proizvedenija M.N.Zagoskina