"Razbojnika blagorazumnago vo jedinom čase rajevi spodobil jesi, Gospodi..." (po proizvedenijam M.N. Zagoskina) - Vidmarović, Natalija (Array, 2011)
V statje analizirujetsa slovesnoe voploščenije istorii i ikonografii Blagorazumnogo razbojnika v proizvedenijah M.N.Zagoskina