Teorijski model izradbe višejezičnih terminoloških rječnika : doktorski rad - Bajčić, Martina; Bratanić, Maja; Šarčević, Susan; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2014)
Sažetak ; Summary
Na vrhu nasl str. : Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet.
Bibliografija: str. 235-254.
Keywords: kognitivna terminologija; doktorska disertacija; višejezični terminološki pravni rječnici; pravni pojmovi; pravno nazivlje