Istoriile unui templu - Mateescu, Răzvan (Cluj-Napoca : Editura Mega, 2012)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Ministerul culturii şi patrimoniului national ; Muzeul national de istorie a Transilvaniei
Bibliografija: str. 145-151
Kazalo
Keywords: Rumunjska - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; hramovi; okrugli hram; svetište; Dačani; provincija Dacija; predrimsko doba; rimsko doba