Veacul întunecat al Daciei : arheologie și istorie în spațiul carpato-danubian de la sfârșitul secolului III a. Chr. până la începutul secolului I a. Chr. - Pupeză, Luca-Paul (Cluj-Napoca : Editura Mega, 2012)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Ministerul culturii şi patrimoniului national ; Muzeul national de istorie a Transilvaniei
Bibliografija: str. 469-494
Kazalo
Keywords: Rumunjska - arheološka nalazišta; arheološki nalazi; Karpatski bazen; Dačani; Geti; Kelti; keramika; grobovi; predrimsko doba; željezno doba; provincija Dacija