Slikar Stipan Kopilović : 1877. – 1924. - Duranci,Bela; Romić, Zlatko; Juriga, Augustin (Subotica : Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata, ., 2011)
Summary
Bibliografija – Kazala
Keywords: Kopilović, Stipan (1877. – 1924); monografije -- likovna umjetnost