Vila Brlićevac u Brodskom Brdu (Slavonski Brod : Matica hrvatska, Ogranak Grad Slavonski Brod, 2007)
Summary: A short guide through "Brlićevac" ; Zusammenfassung: Kleine Fuehrung durch "Brlićevac" / Vuk Milčić
Keywords: Vila Brlićevac -- Slavonski brod -- graditeljstvo -- ladanjska arhitektura -- ljetnikovac -- narodno graditeljstvo