Nekropola na Štrbincima kod Đakova u svjetlu kasnoantičkog horizonta Panonije - Migotti, Branka; Perinić, Ljubica (Zagreb : Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, 2001)
Summary
P. o.: Arheološki radovi i rasprave ; 13, 2001
Bibliografija: str. 165-172 i uz tekst
Keywords: Štrbinci; Certissia; arheološka istraživanja; Panonija; kasna antika; grobovi; grobni nalazi; prilozi; staklo