Markova spilja na otoku Hvaru IV = Markushöhle IV - Novak, Grga (Zagreb : Jugoslavenska akademija znanosti i umjetnosti, 1968)
Zusammenfassung
P.o.: Arheološki radovi i rasprave ; Knj. 6, 1968
Keywords: Hvar; Markova špilja; arheološka istraživanja; prapovijesne kulture; prapovijesna keramika; špilje