Ostava rimskih carskih denara iz Zadra - Raknić, Željko; Arheološki muzej (Zadar) (Zadar : Arheološki muzej, 1970)
Zusammenfssung
P. o.: Diadora ; Vol. 5., 1970
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Zadar; rimska numizmatika; ostave; rimski carski novac; muzejske zbirke; numizmatička zbirka