Ston u prethistoriji i antici - Zaninović, Marin ([S. l.] : [s. n.], 1987)
Riassunto
P. o.: Zbornik radova u čast 650. obljetnice planske izgradnje Stona i Malog Stona, 1987.
Keywords: Ston; Pelješac; gradine; Stonsko polje; podjela zemljišta; rimski katastar; centurijacija