Kasnosrednjovjekovna grobišta i nadgrobni spomenici Pelješca - Sokol, Vladimir (Zagreb : Društvo Pelješčana u Zagrebu (etc.), 1976)
Summary
P. o.: Pelješki zbornik ; 1976.
Bibliografske bilješke: str. 333
Keywords: Pelješac; srednjovjekovna groblja; kasni srednji vijek; stećci; bratovštine