Novija istraživanja srednjovjekovnih arheoloških lokaliteta šibenskog kraja - Krnčević, Željko (Šibenik : Gradska knjižnica Juraj Šižgorić, 2001)
Summary
P. o.: Sedam stoljeća Šibenske biskupije : zbornik radova sa znanstvenog skupa Šibenska biskupija od 1298-1998., Šibenik, 22. do 26. rujna 1998.
Bibliografija: str. 37-39
Keywords: Hrvatska - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; Šibenik; Dubravice; srednjovjekovno groblje; grobovi