Istraživanje prapovijesti u Bribiru - Batović, Šime (Zadar : Arheološki muzej, 1980)
Résumé
P. o.: Diadora ; Sv. 9, 1980
Bibliografija: str. 76 i uz tekst
Keywords: Bribir; Bribirska glavica; arheološka istraživanja; prapovijest