Spojnica antičkog sidra iz Pomorskog muzeja u Dubrovniku = The clamp of an antique anchor from the Dubrovnik Maritime Museum - Luetić, Josip (Historijski institut Jugoslavenske akademije znanosti i umjetosti u Dubrovniku, 1962)
Summary