Crkve sv. Andrija i sv. Petar Stari u Zadru - Petricioli, Ivo; Vučenović, Svetislav (Zadar : Arheološki muzej, 1970)
Riassunto
P. o.: Diadora ; Sv. 4, 1968
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: srednjovjekovna arhitektura; Zadar; arheološka istraživanja; sakralna arhitektura; crkve; zaštita spomenika; restauracija