Paleobiološke osobitosti spilje Sparožne u Kastavštini (Hrvatska) - Malez, Mirko; Jugoslavenski speleološki kongres (9 ; 1984 ; Karlovac) (Zagreb : Speleološko društvo Hrvatske, 1984)
Summary
P. o.: Zbornik radova / Deveti jugoslavenski speleološki kongres, Karlovac, 1984
Bibliografija: str. 690-691
Keywords: speleologija; paleontologija; paleobiologija; špilje; Sparožna; geološka istraživanja