Povijest speleoloških istraživanja u Hrvatskoj - Malez, Mirko; Jugoslavenski speleološki kongres (9 ; 1984 ; Karlovac) (Zagreb : Speleološko društvo Hrvatske, 1984)
Zusammenfassung
P. o.: Zbornik radova / Deveti jugoslavenski speleološki kongres, Karlovac, 1984
Bibliografija: str. 95-98
Keywords: speleologija - povijest; speleološka istraživanja; špilje; geološka istraživanja