Stratigrafski, paleofaunski i paleolitski odnosi krapinskog nalazišta - Malez, Mirko (Zagreb : Jugoslavenska akademija znanosti i umjetnosti, 1978)
Zusammenfassung
P. o.: Krapinski pračovjek i evolucija hominida : zbornik predavanja održanih na znanstvenom skupu "Krapinski pračovjek i evolucija hominida", Krapina, 1976.
Bibliografija: str. 89-90
Keywords: Krapina; Hušnjakovo brdo; geološka istraživanja; paleontologija; paleobiologija; stratigrafija