Barokno slikarstvo u samostanima i rimokatoličkim crkvama u Vojvodini : doktorski rad = Baroque painting in monasteries and Roman Catolic churches in Vojvodina : doctoral thesis - Škorić, Dušan (2014)
Sažetak = Summary