Municipium Malvesiatium : (arheološko topografske rasprava) - Bojanovski, Ivo (Zagreb : Jugoslavenska akademija znanosti i umjetnosti, 1968)
Zusammenfassung
P. o.: Arheološki radovi i rasprave ; knj. 6, 1968
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: antički gradovi; rimski grad; rimske provincije; arheološka topografija; latinski natpisi; cipusi; Bosna i Hercegovina