Bribir (Varvaria) u antici - Suić, Mate (Zagreb : Jugoslavenska akademija znanosti i umjetnosti, 1968)
Résumé
P. o.: Starohrvatska prosvjeta ; Ser. 3, sv. 10, 1968
Keywords: arheološka nalazišta; antička naselja; bedemi