Personifikacija godišnjih doba na spomenicima Salone - Cambi, Nenad (Split : Arheološki muzej, 1960)
Résumé
P. o.: Vjesnik za arheologiju i povijest dalmatinsku ; 62, 1960
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Salona; antički spomenici; godišnja doba; ikonografija; sarkofazi