Dva skupna nalaza rimskog carskog novca kod Dugopolja u Dalmaciji - Rendić-Miočević, Duje (Split : Arheološki muzej Split, 1950)
Riassunto
P. o.: Vjesnik za arheologiju i historiju dalmatinsku ; sv. 52, 1950.
Keywords: rimska numizmatika; rimski carski novac; ostave; Dugopolje