Idoloplastika u lasinjskoj kulturi - Dimitrijević, Stojan (Sarajevo : Akademija nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine, 1976)
Zusammenfassung
P. o.: Godišnjak / Centar za balkanološka ispitivanja ; XIII, knj. 11, 1976.
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: prapovijesne kulture; eneolitik; lasinjska kultura; prapovijesna plastika; statuete; idoli