The invisible Slavs : Župa Bled in the "prehistoric" Early Middle Ages - Pleterski, Andrej (Ljubljana : Inštitut za arheologijo ZRC SAZU, 2013)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 191-199
Keywords: Slovenija - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; Bled; rani srednji vijek; Slaveni; srednjovjekovna naselja; ceste; stanovništvo; veleposjednici