Materijali, tehnike i strukture antičkog graditeljstva u unutrašnjosti provincije Dalmacije : (područje današnje Bosne i Hercegovine) - Bojanovski, Ivo (Odjel za arheologiju, Centar za povijesne znanosti, 1980)
Summary