Materijali, tehnike i strukture antičkog graditeljstva u unutrašnjosti provincije Dalmacije : (područje današnje Bosne i Hercegovine) - Bojanovski, Ivo (Zagreb : Odjel za arheologiju, Centar za povijesne znanosti, 1980)
Summary
P. o.: Materijali, tehnike i strukture predantičkog i antičkog graditeljstva na istočnom jadranskom prostoru, Zagreb, 1980.
Bibliografija: str. 41-42 i uz tekst
Keywords: provincija Dalmacija; antičko graditeljstvo; materijali; tehnike građenja; Mogorjelo