Severiana bosnensia - Bojanovski, Ivo (Tuzla : Muzej istočne Bosne, 1972)
Zusammenfassung
P. o.: Članci i građa za kulturnu istoriju istočne Bosne ; 9, 1972.
Bibliografske bilješke: str. 47-50
Keywords: latinska epigrafija; natpisi u čast Septimija Severa; miljokazi; Septimius Severus (193-211); Bosna i Hercegovina