O uzoru za glavu lijevog egzekutora u motivu bičevanja na sarkofagu sv. Staša u splitskoj katedrali - Cambi, Nenad (Split : Konzervatorski Odjel Ministarstva kulture Republike Hrvatske, 1992)
Riassunto
P. o.: Prilozi povijesti umjetnosti u Dalmaciji ; 32, 1992 ; Prijateljev zbornik 1 : zbornik radova posvećenih sedamdesetogodišnjici života Krune Prijatelja
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: antička skulptura; reljef; sarkofag sv. Staša; ikonografija