Don Frane Bulić i kongresi za starokršćansku arheologiju (1894.-1994) - Cambi, Nenad (Split : Društvo prijatelja kulturne baštine, 1994)
Summary
P. o.: Kulturna baština ; god. 18, sv. 24-25, 1994.
Keywords: arheološki kongresi; arheologija - povijest; arheolozi; Međunarodni kongres za starokršćansku arheologiju; Bulić, Frano