Gradina u Danilu i Tor nad Jelsom : dva gradinska naselja u srednjoj Dalmaciji = Gradina in Danilo and Tor above Jelsa : two hill-fort settlements in Middle Dalmatia - Zaninović, Marin; Kongres arheologa Jugoslavije (10 ; 1976 ; Prilep) (Prilep : Arheološko društvo Makedonije ; Savez arheoloških društava Jugoslavije, 1976)
Summary
P. o.: Materijali / Savez arheoloških društava Jugoslavije ; 15, 1976
Bibliografske bilješke: str. 27-28
Keywords: arheološki kongresi; Dalmacija; Hvar; prapovijesna naselja; gradine; Iliri; Danilo; Tor nad Jelsom; Tor kod Jelse