Kourkoum (Ptol. 16,6) - Suić, Mate (Zadar : Filozofski fakultet, 1969)
Riassunto
P. o.: Radovi / Filozofski fakultet u Zadru, Razdio historije, arheologije i historije umjetnosti ; 3, 1964/1965, 1966/1967.
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: toponimija; toponomastika; povijesni izvori; Ptolomejeva Geografija; Liburnija; Curcum; rijeka Krka