Nalaz keltskog oružja iz Zemuna - Majnarić-Pandžić, Nives (Zagreb : Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Odsjek za arheologiju, 1966)
Zusammenfassung
P. o.: Opuscula archaeologica ; 6, 1966.
Bibliografske bilješke: str. 10-11
Keywords: prapovijesno oružje; Kelti; mačevi; muzejske zbirke; Gradski muzej (Vinkovci)