Antropološka analiza zdravlja i kvalitete života starohrvatskih populacija u kontekstu socijalnog statusa : doktorski rad - Vyroubal, Vlasta; Šlaus, Mario; Sveučilište (Zadar) (Zadar, 2014)
Sažetak
Abstract
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zadru, Arheologija istočnog Jadrana
Bibliografija: listovi 280-313.
Keywords: antropologija; bioarheologija; osteologija; rani srednji vijek; arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; antropološke metode; socijalni status; zdravstveni status; doktorska disertacija