Neolit u sjeverozapadnoj Hrvatskoj : (pregled stanja istraživanja do 1975. godine) = Das Neolithikum in Nordwestkroatien : (Überblick über den Stand der Forschung bis 1975) - Dimitrijević, Stojan (Zagreb : Hrvatsko arheološko društvo, 1978)
Zusammenfassung
P.o.: Izdanja Hrvatskog arheološkog društva ; sv. 2, 1978
Bibliografija i bilješke: str. 112-116
Keywords: Hrvatska - arheološka nalazišta; neolitik; prapovijesne kulture; starčevačka kultura; sopotska kultura