Arheološko blago Baranje = Archeological treasure of Baranja - Minichreiter, Kornelija (Osijek : Jazu, Zavod za znanstveni rad u Osijeku, 1987)
Summary
P. o.: Anali Zavoda za znanstveni rad u Osijeku ; 5, 1987.
Bibliografija uz popis nalazišta
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Hrvatska - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; Baranja