Antička arheologija u Hrvatskoj - Zaninović, Marin (Zagreb : Arheološki zavod Filozofskog fakulteta Sveučilišta, 1987)
Summary
P. o.: Opuscula archaeologica ; 11-12, 1987
Str. 48-69: Izabrana bibliografija antičke arheologije / Marin Zaninović
Keywords: hrvatska arheologija; arheolozi; arheološka istraživanja; povijest arheologije