Ionios "to genos Illirios" i novci grčko-ilirskih kovnica na Jadranu - Rendić-Miočević, Duje (Zagreb : Jugoslavenska akademija znanosti i umjetnosti, 1970)
Summary
P. o.: Adriatica praehistorica et antiqua : miscellanea Gregorio Novak dicata, 1970
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: numizmatika; Iliri; ilirski vladari; grčko-ilirski novac; grčki gradovi; kovnice novca