...et circenses u Solinu - Sanader, Mirjana (Zagreb : Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, 2001)
Summary
P. o.: Arheološki radovi i rasprave ; 13, 2001
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Salona; gladijatorske igre; urne; kalupi; natpisi; reljefi; oružje