Spomenici Mitrinog kulta iz Osijeka ; Dva nova rimska natpisa u Muzeju Slavonije - Bulat, Mirko (Osijek : Muzej Slavonije, 1960)
Summary
Résumé
P. o.: Osječki zbornik ; 7, 1960
Bilješke iza svakog rada
Keywords: Mitra; Mitrin kult; mitraizam; mitrijski reljefi; natpisi