Tragovima hrvatskih rječnika : dubrovački Dictionarum Latino-Illiricum (1715.-1716.) Đure Matijaševića - Franić, Ivana, lingvist (Zagreb : FF press [i. e.] Filozofski fakultet, Odsjek za romanistiku, 2014)
Sažetak na engl. jeziku: str.168
Bibliografija: str. 155-167 ; bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Dictionarium latino-illiricum - Matijašević, Đuro; hrvatski jezik - leksikografija - jezikoslovne studije; hrvatski jezik - jezikoslovne studije - rječnici